Mustáros búzahús ragu vörösrizzsel

Az első szejtánkészítés után az első recept :) Az ötlet Magdi oldaláról származik.

Hozzávalók:
  • 250 dkg kész szejtán = búzahús
  • 1 db kisebb/ fél vöröhagyma
  • 1 ek mustár
  • 2 ek tejföl
  • 2 ek kukoricakeményítő
  • 2 dl víz
  • 1 csokor rukkola/petrezselyemzöld

A szejtánt elkészítjük, vagy kivesszük a fagyasztóból :) Apró kockákra vágjuk. A hagymát olaj és víz keverékén üvegesre pároljuk, csipet sóval. Beletesszük a szejtánt is, tovább pirítjuk őket. Hozzáadjuk a mustárt, a tejfölt, és a vízben elkevert kukoricakeményítőt. Ízlés szerint sózzuk. Addig kevergetjük, amíg besűrűsödik, ekkor még a feldarabolt rukkolát belekeverjük, és elzárjuk. Vörösrizs-körettel, salátával ettük. 

Megjegyzések