Nyaralás & étkezés 2
Repülővel utaztunk, ráadásul csak kézipoggyászt vittünk magunkkal, így sok alapanyagot nem tudtunk vinni magunkkal. Két dolgot vittem: tarhonyát és burgonyafasírtport. Konzerv pástétomjainkat sajnos még a magyar reptéren visszafordították, de ezek szó nélkül átjutottak :)
Így az első két napi étkünk megoldott volt - a többi napra pedig ráértünk kitalálni.
A tarhonyát pár kanál olajban addig pirítjuk, amíg kezd barnulni. Sózzuk, és hozzáadunk dupla mennyiségű vizet. Felforraljuk, és addig főzzük, amíg a vizet magába szívja és megpuhul.
Bioboltban kapható fasírtpor, amit a megadott előírás szerint vízzel össze kell keverni, 10 percig állni hagyni, majd forró olajban kisütni. Ez egy teljesen (nász)út-barát étel :D
Zöldséggel, joghurttal fogyasztottuk.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése