Nyaralás & étkezés 2

Repülővel utaztunk, ráadásul csak kézipoggyászt vittünk magunkkal, így sok alapanyagot nem tudtunk vinni magunkkal. Két dolgot vittem: tarhonyát és burgonyafasírtport. Konzerv pástétomjainkat sajnos még a magyar reptéren visszafordították, de ezek szó nélkül átjutottak :)

Így az első két napi étkünk megoldott volt - a többi napra pedig ráértünk kitalálni. 

A tarhonyát pár kanál olajban addig pirítjuk, amíg kezd barnulni. Sózzuk, és hozzáadunk dupla mennyiségű vizet. Felforraljuk, és addig főzzük, amíg a vizet magába szívja és megpuhul.

Bioboltban kapható fasírtpor, amit a megadott előírás szerint vízzel össze kell keverni, 10 percig állni hagyni, majd forró olajban kisütni. Ez egy teljesen (nász)út-barát étel :D

Zöldséggel, joghurttal fogyasztottuk.

Népszerű bejegyzések