Vega vagdalt

 Csicseriborsó

Hagyma, fokhagyma

Áztatott zsemle (gluténmentes)

Gomba

Tofu

Tojás

Só, fűszerek (kömény, majoranna)



Olaj és víz keverékén párolni kezdjük a hagymát, majd mehet bele a csicseriborsó, só. Pár perc után, ha összefőttek, leöntjük a levét és a maradékot botmixerrel pépesítjük (nem baj, ha marad pár egészben is). Hozzáadjuk az áztatott, kinyomkodott gm zsemlét/kenyeret. Fokhagymát reszelünk hozzá. A tofut és gombát darabolva adjuk hozzá. Sózzuk, fűszerezzük, majd mehet bele 2-3 tojás. Jól összedolgozzuk, majd sütőpapírral bélelt formába öntjük. 200 fokon 40-45 percig sütjük. Gluténmentes.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések