Csicseri curry

Hozzávalók: 
1-1 kis kanál:
  Curry
  Római kömény
  Gyömbér
  Kurkuma
1 hagyma
2 cikk fokhagyma
1 konzerv/üveges csicseriborsó
1 közepes édeskrumpli
Pár szelet pritaminpaprika
Egy kevés spenót/spenótpüré
1 ek kukoricakeményítő 2 dl főzőtejszínben elkeverve




Kis olajon megpirítjuk a fűszereket, majd mehet rá a félfőre vágott hagyma, felkockázott (nyersen) édeskrumpli, fokhagyma, pritaminpaprika, spenót.

Kicsit lepirítjuk, sózzuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Ha megpuhultak a zöldségek, hozzáadjuk a csicseriborsót es a tejszínben elkevert keményítőt. Összeforraljuk, kész. Rizstésztával fogyasztottuk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések