Aszalt paradicsomos szejtánragu

Nyár van, amikor csak tehetjük, a szabadban eszünk, ez a képeken is látszik. Napsütés, alapanyagok a kertből, nyugalom, csend... ebben a hangulatban az étvágyunk is jobb. Készíthető mángold helyett spenóttal is. Nem írok pontos adagokat - ízlés szerint, ki hogy szereti. Tésztával ettük.

Hozzávalók:

  • 3 szelet szejtán (elkészítés egy korábbi posztban)
  • 2 cikk fokhagyma
  • Paradicsomszósz
  • Aszalt paradicsom
  • Bazsalikom
  • Mángold kisebb darabokra tépkedve


Egy adag szejtánt csíkokra vágunk (bepácoljuk-opcionális). Egy serpenyőben olajon kicsit megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkarikázott fokhagymát is, pár perc pirítás után belerakjuk a többi hozzávalót, felforraljuk. Addig főzzük, amíg a mángoldlevelek is megfőnek, összeesnek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések