Aszalt paradicsomos szejtánragu
Nyár van, amikor csak tehetjük, a szabadban eszünk, ez a képeken is látszik. Napsütés, alapanyagok a kertből, nyugalom, csend... ebben a hangulatban az étvágyunk is jobb. Készíthető mángold helyett spenóttal is. Nem írok pontos adagokat - ízlés szerint, ki hogy szereti. Tésztával ettük.
Hozzávalók:
- 3 szelet szejtán (elkészítés egy korábbi posztban)
- 2 cikk fokhagyma
- Paradicsomszósz
- Aszalt paradicsom
- Bazsalikom
- Mángold kisebb darabokra tépkedve
Egy adag szejtánt csíkokra vágunk (bepácoljuk-opcionális). Egy serpenyőben olajon kicsit megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkarikázott fokhagymát is, pár perc pirítás után belerakjuk a többi hozzávalót, felforraljuk. Addig főzzük, amíg a mángoldlevelek is megfőnek, összeesnek.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése