Paradicsomos csicseriborsó leves
Egy igazán gazdag és ízletes leves.
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- 1 üveg főtt csicseriborsó
- 1 db répa
- 1 közepes krumpli
- 1 hagyma
- 2 cikk fokhagyma
- 1 ek paradicsomszósz
- pirospaprika (füstölt is)
- só, majoranna, kakukkfű, bors
A hagymát olaj és víz keverékén megpároljuk. Lehúzzuk a tűzről és a krumpli kivételével mindent hozzáadunk. Visszatesszük és párszor megkeverjük, hogy összeérjenek az ízek, majd felöntjük vízzel. Ízkés szerint ízesítjük fűszerekkel. Amikor a répa megpuhult, hozzáadjuk a felkockázott krumplit is, majd pár perc főzés után ez is elkészül, akkor lezárhatjuk.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése