Diókolbászos kuszkusz

Hozzávalók:
Az apróra vágott hagymát olaj és víz keverékén megpároljuk kicsi só hozzáadásával. Ha megpuhult, hozzáadjuk a felkockázott paprikát, gabonakolbászt, megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a kuszkuszt, még párszor megkeverjük ezzel együtt is, és végül felöntjük vízzel (annyival, hogy épp ellepje, ne legyen sok, inkább még később adhatunk hozzá). Elzárjuk, lefedjük, és megvárjuk amíg megpuhul, közben párszor megkeverjük.
Ha csak egy egyszerű köretet szeretnénk: Hagymát párolunk, majd felöntjük vízzel (a kuszkusz másfélszeresével). Amikor forr, beletesszük a kuszkuszt, és levesszük a lángról. Párszor megkevergetjük, hogy megpuhuljon. Ha kell még eközben vizet adunk hozzá.
Ha csak egy egyszerű köretet szeretnénk: Hagymát párolunk, majd felöntjük vízzel (a kuszkusz másfélszeresével). Amikor forr, beletesszük a kuszkuszt, és levesszük a lángról. Párszor megkevergetjük, hogy megpuhuljon. Ha kell még eközben vizet adunk hozzá.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése