Lilakáposzta fasírt

Hozzávalók:
- 50 dkg lilakáposzta
- 5 dkg barnaliszt
- 2 cikk fokhagyma
- 2 ek lenmagőrlemény (elhagyható)
- 5 dkg áztatott zabpehely
- zsemlemorzsa a panírozáshoz
- fűszerek: pirospaprika, vegeta, majoranna, bors

A húsnélküli élet szépségeiről szól a blogom. Vegetáriánusként születtem és az is maradtam. Nem bántam meg :) Anyukám változatos étrendet igyekezett mindig az asztalra varázsolni. Ezt szeretném én is továbbvinni. Gyermekkorom több éves tejallergiája nyomán a családban meghonosodtak a különféle növényi tejek. Az allergiát kinőttem, a tehéntejet azóta sem szeretem. A receptekben, ha külön nincs is kiemelve, tehéntej helyett többnyire kukorica, szója vagy zabtejet használok.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése