Ugrás a fő tartalomra
Zöldségleves töltelékkel
Olajban/saját levében a sárgarépát megdinszteljük, majd sós vízben puhára főzzük. Amikor kezd puhulni, hozzáadjuk a többi zöldséget, attól függően, hogy mennyi főzés szükséges nekik. (pl.karalábé-15-20perc, brokkoli-10-15perc, krumpli-10 perc, borsó-5 perc)
Töltelék:
- 3 tojás
- 3 ek zsemlemorzsa
- 1 kk pirospaprika
- só
- (1 dl kefír, olaj - elhagyható)
- kb. 6 ek liszt
Liszttel keményre keverjük az összes hozzávalót. A tölteléknek 20 perc kell, forrásban levő vízbe szaggatjuk egy evőkanál
segítségével, kisebb ökölnyi darabokat.
2 perccel a vége előtt adunk hozzá 5-10 dkg tésztát.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése